Directorul general al CEH si-a inaintat demisia. Jujan: „Fara ajutorul de stat promis de Guvern, nu are sens sa mai stau in fruntea CEH!”

jujan                       Directorul general al Complexului Energetic Hunedoara, Constantin Jujan si-a prezentat astazi demisia din functie, ca urmare a faptului ca ajutorul de stat promis de Guvern inca nu a putut fi accesat. Intr-o declaratie acordata, in exclusivitte pentru „Avantul liber”, Jujan spune ca „situatia CEH se inrautateste cu fiecare zi ce trece, iar noi nu putem accesa ajutorul de stat din cauza unor probleme birocratice la Ministerul de Finante. Avand in vedere faptul ca eu cunosc exact situatia in care se afla CEH si am lucrat pentru elaborarea documentatiei privind accesarea ajutorului de stat, consider ca in conditiile acestea nu pot merge mai departe. Motiv  pentru care mi-am inantat astazi demisia din functie de director general al CEH.”

Ministrul Energiei, Andrei Gerea a declarat la randul sau ca a fost instiintat de demisia directorului general al CEH, dar ca nu a primit inca o hartie oficiala in acest sens. „Voi avea o discutie cu domnul Jujan maine si sper sa-l conving sa renunte la acest gest, pentrru ca avem nevoie de specialisti de talia dumnealui la Compelxul Energetic de la Hunedoara.”

Intrebat daca va renunta la demisie, in urma unui posibil dialog cu minitrul Energiei, Constantin Jujan a declarat sec: „Nu. Demisia este un act unilateral, nu unul negociabil.”

 

[slideshow_deploy id=’13842′]