Nu au corturi dar merg „din om în om”

                                Campanie atipică de strângere de semnături anti – Ponta în Valea Jiului unde liberalii nu au instalat corturi şi preferă campania „din om în om”.
images (3) Într-o zonă „roşie”, care votează masiv PSD, aşa cum este Valea Jiului, montarea corturilor ar fi fost aproape inutilă.Aşa că, reprezentanţii organizaţiilor PNL din localităţile Văii Jiului merg cum s-ar spune din uşă în uşă sau din om în om pentru a strânge semnături. Mai mult, stau de vorbă deschis cu oamenii pentru că, dincolo de ideea demiterii premierului Victor Ponta, liberalii sunt interesaţi să vadă ce îşi doresc oamenii cu adevărat şi ce nemulţumiri au. „Suntem în plină campanie de strângere de semnături, dar este adevărat că nu am instalat corturi. Noi preferăm să mergem din om în om, vrem să discutăm cu oamenii, să vedem ce îşi doresc, ce nemulţumiri sau probleme au. E adevărat că, într-o zonă <<roşie>>, aşa cum este Valea Jiului, acţiunea merge mai greu, dar încercăm să strângem şi noi semnături, atât cât reuşim”, a declarat vicepreşedintele PNL Hunedoara şi coordonatorul organizaţiilor PNL din Valea Jiului, Costel Avram.

La finele lunii iunie, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat că liberalii au decis să înceapă o moţiune populară pentru demiterea lui Victor Ponta. ”Această moţiune populară este al doilea episod după momentul noiembrie 2014, când, prin vot, Victor Ponta a fost trimis acasă. (…) Vom iniţia o campanie de strângere de semnături în toate judeţele României, în toate filialele Partidului Naţional Liberal. Vom merge către cetăţeni pentru a le cere sprijinul pentru demiterea unui premier care refuză să facă un gest elementar, un gest de bun simţ şi de demnitate, anume de a-şi scrie demisia. România nu-şi mai permite un prim-ministru urmărit penal, un premier care fuge de justiţie şi care nu are respect faţă de instituţiile statului şi faţă de români. În acest context, menţionez şi rezultatele ultimului sondaj pe care l-am consultat şi care arată că 78% dintre români şi-au pierdut încrederea în actualul guvern”, a declarat la vremea respectivă Alina Gorghiu.

Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni – Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat, după cum a anunţat DNA.

[slideshow_deploy id=’17330′]