PLÂNGERI PE BANDĂ RULANTĂ PENTRU ANDREI GEREA DIN PARTEA DEPUTATULUI CRISTIAN RESMERIȚĂ

Deputatul Cristian Resmeriță a depus o plângere penală împotriva Ministrului Energiei, Andrei Gerea. Și asta pe motiv că nu a răspuns solicitării sale în termen de 30 de zile așa cum ar fi trebuit, ci în 3 luni.

ANDREI-GEREA“Am primit răspuns în iulie în condițiile în care am făcut în aprilie această întrebare, deși trebuia să primesc răspuns în 30 de zile. Biroul meu parlamentar în momentul de față lucrează la o plângere penală îndreptată împotriva ministrului Gerea pentru faptul că a întârziat nepermis de mult să răspundă unui parlamentar în funcție.” a declarat  deputatul Cristian Resmeriță.

Deputatul nu se oprește aici. Acesta a fost indignat de faptul că, după ce că a primit răspunsul foarte târziu, nu i s-au pus la dispoziție toate informațiile de care Cristian Resmeriță avea nevoie, respectiv atât salariul brut cât și cel net pe care îl avea Constantin Jujan. Din acest motiv acesta are de gând să facă nenumărate plângeri penale împotriva lui Gerea.

“Deși am pus o întrebare cât se câștigă și din punct de vedere net, adică cât îi intră omului efctiv pe card, nu mi-a fost dat acest răspuns datorită acesti lucru o să fac și această plângere penală.” a adăugat deputatul Cristian Resmeriță

La felul în care deputatul este pornit înspre a face plângeri penale, cu siguranță vor mai fi și altele în legătură și cu alte persoane și instituții.

 

[slideshow_deploy id=’17636′]