SFÂRȘITUL LUMII vine în luna septembrie

    Luna septembrie 2015 dă fiori omenirii! Cât de afectaţi vom fi?

Un meteorit sau o cometă se va prăbuși în oceanul Atlantic și va provoca un tsunami uriaș. Site-urile susțin că este vorba despre cometa Philae, pe care sonda Rosetta a ajuns în 12 noiembrie 2014. Cometa are peste 4 kilometri diametru.

asteroid

Postul de televiziune BBC a prezentat un documentar în cinci episoade, cu mai multe scenarii privind sfârșitul lumii, scrie efemeride.ro.
Aceste scenarii se refereau la coliziunea dintre un meteorit și Pământ, erupția vulcanului Yellowstone, o pandemie, un cutremur puternic și CERN, Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară, va distruge lumea. Chiar în data de 23 septembrie 2015, papa Francisc are programată o întâlnire cu președintele Obama, la Washington.

Să fie o dată fatidică sau binecuvântată?

Sunt voci care susțin că în 23 septembrie 2015, poporul evreu îl vor recunoaște pe Christos ca Dumnezeu al lor.
Luna septembrie din acest an, este plină de evenimente. La ONU va avea loc o sesiune extraordinară în care va fi sau nu recunoscut statul palestinian.

În data de 15 septembrie 2015, se va termina marele exercițiu militar din SUA, numit Jade Helm. Niciodată în istoria SUA nu a mai avut loc un exercițiu militar de asemenea anvergură, care cuprinde majoritatea statelor americane și cu un dispozitiv impresionant de militari și armament de ultimă generație.

Unii strategi militari au afirmat că acest exercițiu este un preambul al unui atac militar asupra SUA.
CERN, Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară, care se află la granița dintre Elveția și Franța este un real pericol pentru omenire, susțin unii cercetători.

[slideshow_deploy id=’13835′]

 

https://www.realitatea.net/