Negocierile s-au terminat. Tensiunile nu!

                Vestea că negocierile dintre sindicate şi administraţie au dus la aprobarea unui Contract Colectiv de Muncă în care au mai puţine bonificaţii salariale comparativ cu vechiul CCM i-a nemulţumit profund pe energeticieni.

mintiaAngajaţii Termocentralei Mintia sunt decişi ca luni să o ia din nou de la capăt cu protestele, din cauză că ar putea pierde unele drepturi salariale. Sunt informaţii conform cărora, în cele din urmă administraţia şi sindicatele prezente la negocieri au căzut de acord asupra unei forme a viitorului CCM care prevede mai puţine bonificaţii salariale, lucru care îi nemulţumeşte profund pe energeticienii care două zile şi-au cerut drepturile în stradă. Acum se gândesc chiar să vină la Petroşani, la sediul CEH, pentru a protesta împotriva tăierii unora dintre bonificaţiile din vechiul CCM şi de care au beneficiat ani în şir până acum.

De precizat că oamenii sunt nemulţumiţi şi pentru că pentru ziua de joi, în care au protestat în faţa sediului SE Mintia, au fost nevoiţi să îşi scrie cerere de concediu .

[slideshow_deploy id=’17217′]

 

 

 



(Următoarea știre) »