Video/Cum reacționează un preot atunci când o enoriașă îi aduce o linguriță de unică folosință pentru împărtășania copilului

             Preşedintele Asociaţiei Secular-Umaniste din România (ASUR), Toma Pătraşcu, a postat pe Facebook o înregistrare care arată reacţia unui preot după ce o enoriaşă îi aduce o pentru împărtăşania copilului.

 Preotul refuză să folosească linguriţa şi le explică enoriaşilor că el nu s-a îmbolnăvit niciodată de la împărtăşanie.

”Eu mă împărtăşesc duminică după duminică după cel puţin zece, cincisprezece care vin în biserică. Credeţi-mă că m-am îmbolnăvit de toate lucrurile din lumea asta datorita nepriceperii, a faptului ca sunt nevrednic, a faptului că nu mă protejez cum trebuie, că nu sunt atent, că nu am grijă de sănătate. Niciodată nu m-am îmbolnăvit de aici. Niciodată! Pentru ca aici e Iisus Hristos. Dacă nu crezi asta, s-a terminat. Şi o spun, pe unii o să-i şochez, dar să ştiţi că aici vin şi oameni bolnavi de SIDA şi oameni bolnavi de multe altele. Nu m-am îmbolnăvit niciodată din pricina asta pentru că aici este Iisus Hristos. Nu crezi asta… eşti departe. Nu eşti om! Aşa se face, doamnă. AMIN”, spune preotul.

Vezi VIDEO mai jos:

[slideshow_deploy id=’13837′]
sursa;libertatea.ro