ACCIDENT GRAV PE DN1. MICROBUZ CU PELERINI DE LA MĂNĂSTIREA PRISLOP, IZBIT ÎN PLIN DE UN ŞOFER NEATENT

              Accident grav pe DN1, în judeţul Sibiu. Trei maşini au fost implicate, iar una dintre acestea s-a răsturnat pe șosea. De vină a fost un şofer care a făcut o manevră fără să se asigure. În accident a fost implicat şi un microbuz în care se aflau 6 pelerini abia întorşi de la Mănăstirea Prislop.

ACIDENT1

 

 

Un şofer neatent şi prea grăbit a pus în pericol nouă oameni. A încercat să depăşească un microbuz staţionat regulamentar, dar pentru că nu s-a asigurat, un alt autoturism care venea din spate l-a lovit violent.

Din impact, maşina a fost proiectată în microbuz apoi rostogolită pe şosea. Şoferul vinovat si soţia lui au fost răniţi. La fel şi două persoane din microbuz în care se aflau pelerini.

Mai multe ambulante au venit la fata locului şi i-au preluat pe cei patru răniţi. Toţi au fost stabilizaţi, iar rănile nu le pun viaţa în pericol. Poliţiştii au deschis dosar penal şoferului vinovat de producerea accidentului.

În urma accidentului drumul care face legătura între Sibiu şi Vâlcea a fost complet blocat mai bine de două ore pe ambele benzi.

aac1

 

masina-rasturnata_06188800

 

 

Sursa:https://www.romaniatv.net/

 

 

 

 

 

 

[slideshow_deploy id=’17450′]