GALERIE FOTO / Top 10 Cele Mai Frumoase Piscine din Lume

         Singurul lucru mai relaxant decat lenevitul  la piscina sau inotul in mare intr-o zi insorita este,  sa faci acest lucru intr-una din urmatoarele destinatii incredibile.  Iata un top  10 A  Celor  Mai Frumoase Piscine din Lume ce merita vizitate intr-o VACANTA.

1. Marina Bay Sands Hotel – Singapore

Hotelul Marina Bay Sands din Singapore are cea mai mare piscina suspendata la ultimul nivel al hotelului. Vizibilă de la mai mulți kilometri depărtare, o punte de 10 000 de metri pătrați unește cei trei zgarâie-nori la o înălțime de aproape 200 de metri, o construcție unică în lume prin dimensiunile sale și prin forma deosebită pe care o dă construcției. Decorată cu zeci de arbori, terasa găzduiește cea mai mare piscină suspendată din lume, cu o lățime de 146 de metri și un volum de aproape 1,5 milioane de litri de apă.

the-marina-bay-sands-hotel-in-singapore-has-a-stunning-infinity-rooftop-pool-on-the-hotels-57th-floor-where-guests-can-swim-and-admire-the-singaporean-skyline

Marina-Bay-Sands-Hotel-3-1024x768

2. Laucala Island Resort – Fiji

Laucala Island Resort din Fiji are o piscina epica in interiorul altei piscine creata intr-un stil natural.

laucala-island-resort-fiji-p260913-3

laucala-island-resort-in-fiji-has-an-epic-pool-within-a-pool-with-an-above-ground-glass-lap-pool-embedded-inside-the-larger-more-natural-looking-pool

3. Gradinile Suspendate din Ubud – Indonezia

Gradinile Suspendate din Ubud – Indonezia au una din cele mai Frumoase Piscine din Lume cu o piscina „infinity” pe doua niveluri in interiorul junglei.

ubud_hanging_gardens_bali_beautiful10

indonesias-hanging-gardens-in-ubud-has-one-of-the-most-famous-pools-in-the-world-with-a-dual-layered-infinity-pool-set-facing-the-surrounding-jungle

4. Banyan Tree – Seychelles

Situat în Golful Intendance de-a lungul coastei de sud vest din Mahe, Banyan Tree Seychelles are acces direct la plajă și oferă vile spațioase, cu acces la piscina privată de tip „Infinity”.

mahe-banyan-tree-seychelles-288867_1000_560

Banyan-Tree-Seychelles-1

5. Four Seasons Resort Hualalai

Four Seasons Resort Hualalai din Hawaii oferă şapte zone de înot şi vedere la ocean. Piscina este de fapt o piscină cu o capacitate de aproape 7 milioane de litri de apă, care este săpată direct în roca vulcanică. Și asta nu e tot: parteneri de înot sunt pisicile de mare și alți 3,000 de pești tropicali.

four-season-1-colocado

6. The Four Seasons Safari Lodge Serengeti – Tanzania

Piscina complexului „The Four Seasons Safari Lodge Serengeti” din Tanzania iti permite sa faci o baie in timp ce privesti elefantii din apropriere. Piscina iti ofera o experienta interesanta si unica in Safari-ul african.

the-four-seasons-safari-lodge-serengeti-in-tanzania-lets-you-swim-while-watching-elephants-at-a-nearby-water-hole

3

7. Grace Santorini Hotel – Grecia

Proprietatea premiată Grace Santorini este un hotel tip boutique modern, situat la 2 km de orașul Fira si care ofera o piscina extraordinara de tip „Infinity”.

16978463

Perivolas_8

8. San Alfonso del Mar – Chile

Piscina complexului San Alfonso del Mar din Chile este cea mai mare piscina din Lume cu o capacitate de 250 de milioane de litri construită chiar în buza Pacificului. Proiectul există însă din 2006, iar până acum nici o altă construcție nu a reușit să-i depășească titlul din Cartea Recordurilor – „cea mai mare piscină din lume“. O suprafață de 8 hectare, un kilometru lungime și un volum total uriaș de 250 de milioane de litri de apă. Amplasată în Algarrobo, o stațiune turistică de pe coasta centrală a Chile, laguna artificială San Alfonso del Mar a fost proiectatăt ca o alternativă la apele reci și agitate ale Pacificului, mult prea periculoase pentru înotători.

San-Alfonso-del-Mar-2

the-pool-at-san-alfonso-del-mar-in-chile-is-the-largest-in-the-world-with-nearly-66-million-gallons-of-water-guests-can-even-navigate-the-pool-in-small-boats

9. Amangiri resort in Utah – SUA

Amangiri Resort este un resort de Lux plasat in interiorul „Grand Canyon”, Utah in apropiere de granita cu Arizona. Piscina este construita in jurul peisajului din canion.

Giri_Swimming-Pool_Dusk_hp

amangiri-resort-in-utah-built-its-unique-pool-around-the-canyon-landscape

10. Oberoi Udaivilas – India

Oberoi Udaivilas a fost recent numit cel mai luxos hotel din India. Interesant e ca pretul pare sa nu reflecte luxul si opulenta care asteapta turistii in interior, tarifele fiind mai mici decat in alte complexuri cu pretentii asemanatoare.
Astfel, o camera poate fi inchiriata si cu 460 de dolari, tariful urcand in functie de serviciile oferite. La hotel se ajunge cu o barca privata, vacanta incepand, practic, din momentul in care incepi sa luneci pe luciul apei. Odata ajuns la Oberoi Udaivilas ultimul tau gand va fi cel legat de bani. Intreg complexul este o oaza de liniste, cu gradini, piscine semi-private, terase ce dau inspre acestea si spre lacul Pichola.

the-oberoi-udaivilas-in-india-has-a-gorgeous-pool-that-guests-can-swim-in-directly-from-their-private-rooms

Wonderful contrast between the reflection of the ocher colored pavilion and the bright blue of the Indian sky. (Photo by Matt Considine - Images of Asia Collection)

 

 

[slideshow_deploy id=’18375′]

 

https://www.topten.ro/