Radu Bălăban, giuvaierul popicelor petrilene

                Are 19 ani, este din Petrila şi până la vârsta asta a scris o pagina importantă din istoria popicelor.

Aflat sub culorile celor de la Inter Petrila, Radu Bălăban, este model de urmat pentru toţi sportivi care îşi doresc să facă performanţă.

Radu Balaban

Din 2012 şi până anul acesta şi-a umplut vitrina de trofee, cunoscând toate cele trei trepte ale podiumului.

Şi-a dorit ca numele să rămână legat de echipa de popice din Petrila, iar în 2014 a reuşit un prim titlu de campion la Campionatul Naţional de juniori. Au urmat apoi şi altele printre care, diplomă pentru cel mai bun jucător într-un meci amical internaţional şi din nou locul 1 la finala Campionatului Naţional de juniori, de această dată în proba de individual clasic.

Forma bună a popicarului din Petrila l-a dus până în lotul naţional al României, echipă alături de care a participat la 3 ediţii ale Campionatul Mondial de Popice.

Contactat de Avantul Liber.ro, Radu Bălăban se află în această perioadă în pauză cu pregătirea deoarece se pregăteşte pentru admiterea la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani.

Valorile petrilene strălucesc necontenit, iar munca lor trebuie răsplătită cu recunoştinţă  şi multe aplauze de către toţi cei care se simt reprezentaţi de un asemenea sportiv.

[slideshow_deploy id=’17452′]



« (Știre anterioară)