Derby cu scandal. CS Vulcan – Inter Petrila 1-1

 

Rivalitate şi nervi întinşi la maxim, de asta au avut parte spectatorii prezenţi în tribună la derby-ul dintre CS Vulcan şi Inter Petrila.

f1A fost o primă repriză de tatonare în care cele două echpe s-au menajat, pauza aducând acelaşi rezultat ca şi în ceputul partidei , 0-0.

Nimic nu părea să anunţe ceea ce va avea sa aducă repriza secundă.

Mai hotărâtă în atac, Interul a deschis scorul în minutul 52 prin Adi Câmpean, după o bâlbâială a apărării vulcănene.

Deschiderea scorului a dus şi la o deschidere mai mare a jocului, însă lipsa de sportivitate şi-a făcut şi ea simţită prezenţa.

Deşi se afla în avantaj, Inter Petrila,  a continuat asediul asupra porţii adverse, însă portarul Vulcanului s-a aflat de fiecare dată la post făcând ca scorul să rămână nemodificat.

Tensiunea a crescut treptat între cele două echipe, iar primul eliminat a fost din tabăra petrileană, Ionuţ Dobre primind al doilea cartonaş galben.

Rămaşi cu un om mai puţin pe teren, interiştii au reuşit să controleze jocul până în minutul 87 când, pe fondul nemulţumirilor, fotbaliştii Vulcanului l-au luat la îmbrânceli pe unul dintre tuşierii partidei. De aici şi până la noi eliminări a mai fost un singur pas.

f2Gestul nesportiv al lui Ion Roşianu, care l-a scuipat pe căpitanul Interului, nu a rămas nepedepsit de centralul partidei, acesta fiind eliminat pe loc. La fel a păţit şi Adi Câmpean, căpitanul Interului, care, deşi s-a abţinut de la riposte, a fost eliminat de arbitru, probabil pentru a detensiona momentul.

8 minute de prelungire s-au arătat de la margine pentru această partidă, iar CS Vulcan a egalat, în penultima fază a meciului, pe fondul unei gafe venite din partea lui Ursachi, portarul Interului.

Scor final CS Vulcan-Inter Petrila 1-1, iar Vulcanul acumulează primul punct de la reluarea campionatului judeţean de fotbal.

 

[slideshow_deploy id=’13835′]