Start în Cupa României. Inter Petrila atacă titlul

Cu trei titulari indisponibili, Câmpean şi Androne suspendaţi şi Dolha accidentat, Inter Petrila se pregăteşte pentru confruntarea de miercuri din Cupa României cu Agrocompany Băcia, echipă din liga a V-a.

Inter

Teoretic un meci uşor pentru băieţii lui Aurel Moldovan, însă lipsa celor trei titulari vine la pachet cu absenţa din lotul Interului a altor doi jucători importanţi, Duma şi Bocu, , care încă nu au revenit la lot.

Suspendaţi pentru meciul din Cupă, cei doi fotbalişti ai Interului vor reveni pe teren la meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, disputat în compania Victoriei Călan.

Agrocompany Băcia ocupă locul 2 în Liga a V-a cu două victorii din tot atâtea meciuri şi 8 goluri marcate fără a primii vreunul.

“Mergem cu gândul să gâştigăm la Băcia. Ştim că întâlnim un adversar bun, Băcia fiind o echipă pe val în acest moment” a declarat Adi Câmpean, căpitanul Interului.

Cupa României, faza judeţeană, este unul dintre obiectivele propuse de conducerea clubului din Petrila, iar în acest sens se fac toate eforturile ca echipa să joace bine şi să nu existe probleme de efectiv.

[slideshow_deploy id=’13835′]