Fotbalul hunedorean intră în febra Cupei

Cea mai populară competiţie sportivă adresată cluburilor de orice nivel îşi va avea deschiderea începând cu această seară, orele 17:30.Cupa României, faza judeţeană, aduce în prim planul iubitorilor de fotbal întâlniri între echipele de liga a IV-a şi cele de liga a V-a.

sigla-timisoreana-5

Astfel, Zarandul Criscior va întâlni pe  Aurul Brad, pădurenii din Lunca Cernii se vor deplasa la Ghelari, iar Retezatul Haţeg va juca în deplasare la Sântămăria Orlea.

Reprezentantele Văii Jiului nu se deplasează prea mult. Singurii care iasă din Vale pentru meciul din Cupă, sunt cei de la Inter Petrila care vor juca la Băcia în compania celor de la Agrocompany. În rest, U Petroşani va juca în derby-ul voinţei, alături de Jiul Petroşani, iar Minerul Uricani va juca acasă în compania celor de la CS Vulcan.

În celelalte partdide programate, Aurul Brad va juca în deplasare la Victoria Dobra, Metalul Criscior la Ponorul Vaţa, iar devenii de la CNS Cetate II Deva se vor deplasa la Santos Boz. Tot în deplasare vor juca şi Gloria Geoagiu şi Victoria Călan, prima se va deplasa la Ilia, iar cea de-a doua la General Berthelot. Ultima, însă nu cea din urmă, partidă programată este între Mureşul Pricaz şi Berianul Beriu, meci care se va disputa pe terenul celor din Beriu.

Câştigătoarea fazei judeţene se va califica pentru Cupa României, faza naţională.

[slideshow_deploy id=’19659′]