Colegiul ”Avram Iancu” din Brad, beneficiar al unei generoase investiții Bitdefender

brad1Grație unei investiții finanțate prin intermediul unei sponsorizări pirmite de la Florin Talpeș, fondatorul celebrului brand IT Bitdefender, cabinetul de informatică al Colegiului Național ”Avram Iancu” din Brad a fost modernizat complet înainte de începerea noului an școlar. Investițiile au vizat și dotarea cabinetelor de fizică și chimie ale colegiului din Brad.

brad3În semn de mulțumire pentru gestul făcut de omul de afaceri Florin Talpeș, care este absolvent al acestei unități de învățământ din județul Hunedoara și Cetățean de onoare al municipiului Brad, pe o placăa montată în noul cabinet de informatică este înscris următorul text: „Amenajarea și dotarea acestui laborator sunt susținute de compania Bitdefender, unul dintre liderii mondiali în domeniul securității cibernetice. Mai mult de 500 de milioane de utilizatori si de companii de pe toate continentele folosesc tehnologii sau solutii create in Romania de peste 700 de specialisti ai companiei Bitdefender,din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara. Grupul de companii Bitdefender a fost creat de sotii Mariuca si Florin Talpes, una dintre cele mai cunoscute familii de intreprinzatori romani.
Florin Talpes a absolvit liceul „Avram Iancu” din Brad in anul 1975, iar acum este considerat unul dintre cei mai admirati 10 antreprenori din Romania, conform voturilor exprimate de mediul de afaceri in revista Business Magazin.La randul sau Mariuca Talpes a fost desemnata de revista Forbes drept una dintre cele mai influente 10 femei din Romania.Fondatorii Bitdefender cred cu tarie ca le revine misiunea de a intoarce o parte din succes catre comunitatile de la care au asimilat valorile fundamentale dezvoltarii lor.
Familiei sale,dascalilor din Brad, colegilor sai de scoala si acestor locuri le datoreaza o buna parte din formarea sa ca om si ca profesionist.”

[slideshow_deploy id=’19869′]