DIRECTORUL INSEMEX, REPREZENTANTUL ROMÂNIEI LA CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ DE SALVARE MINIERĂ DE LA HANOVRA-GERMANIA

Săptămâna trecută, la Hanovra (în Germania) a avut loc cea de-a VII-a conferință a Organismului Internațional de Salvare Minieră.

gaman-la-hanovra

La întâlnirea Comitetului de conducere, România a fost reprezentată de directorul general al INCD-INSEMEX Petroșani, dr.ing. George Artur Găman. Acesta a prezentat, în cadrul dezbaterilor, un interesant proiect care vizează realizarea unui ”Regulament pentru intervenția salvatorilor mineri români”.
hanovraExpunerea acestui proiect s-a bucurat de atenție din partea specialiștilor în domeniul securității și salvării miniere, iar directorul general al INSEMEX a fost invitat să acorde, pe acest subiect, un interviu pentru un important post de televiziune din Germania. ”Am avut ocazia, pe parcursul dezbaterilor din cadrul Conferinței de la Hanovra să prezentăm un proiect care s-a bucurat de atenția colegilor noștri, dar în același timp am avut oportnitatea de a împărtăși o serie de idei, proiecte și metode inovative care țin de domeniul salvării miniere cu colegi specialiști din țări ale Uniunii Europene, dar și din China, SUA, Australia sau Rusia”, apreciază dr.ing. George Artur Găman, reprezentantul țării noastre la această Conferință internațională de excepție.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[slideshow_deploy id=’19661′]