Ultima zi pentru Cornel Resmeriţă la Primărie. Ce se va întâmpla în continuare?!

Primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmeriţă, află astăzi dacă îşi poate continua activitatea în administraţia publică locală şi dacă rămâne sub control judiciar.

cornel-794x593

Ultima dată, procurorii anticorupţie s-au pronunţat asupra măsurii controlului judiciar şi condiţiilor sale în data de 22 iulie. Atunci, anchetatorii nu au considerat necesară interdicția de a exercita funcția de primar, iar edilul s-a reîntors pe fotoliul de primar. Măsura, însă,  a avut o perioadă de valabilitate până în data de 22 septembrie, aşa că, în cursul zilei de astăzi, procurorii DNA trebuie să decidă ce se va întâmpla în continuare.

Reamintim că primarul municipiului Lupeni este cercetat sub control judiciar într-un dosar de corupţie, disjuns de procurorii DNA din celebrul dosar „Gala Bute”, după ce ar fi primit „cu dedicaţie” fonduri de la MDRT, condus de Elena Udrea, pe care le-a direcţionat către Termogaz Company în baza unui contract supraevaluat. Lui Cornel Resmeriţă i se impută un prejudiciu de peste 2,5 milioane de lei.

[slideshow_deploy id=’19659′]



(Următoarea știre) »