Vulcanul dă tonul Zilelor Recoltei în Valea Jiului

ziua recoltei la vulcanLa Vucan se vor desfășura, la finalul acestei săptămâni, timp de trei zile, Zilele Recoltei. Ediția din acest an a Zilelor Recotei de la Vulcan prilejuiește oportunitatea localnicilor și turiștilor de a achiziționa produse specifice agricultorilor din Valea Jiului și, în general produse din recolta de toamnă din România la preț de producător.

De asemenea, autoritățile locale de la Vulcan și-au propus să le ofere participanților la Zilele Recoltei și treil zile de spectacol. Astfel, vineri, 9 octombrie, pe scena amplasata pe bulevardul Mihai Viteazu, în zona primăriei, va avea loc un concert folcloric susținut de Aurel Moldoveanu. Sâmbătă, atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de Nicu Novac, Teodora Filip, Norica Hațegan și Cornel Todea, iar ziua de duminică este dedicată artiștilor locali.

”Așteptă alături de noi pe toți vulcănenii, dar și pe locuitorii din alte zone ale Văii Jiului precum și pe turiști, să participe, în număr cât mai mare, la aceste Zile ale Recoltei, încurajând în acest fel producătorii autohtoni și bucurându-se totodară de produsele de cea mai bună calitate pe care le ps la dspoziție producătorii care au răspuns invitației noastre de a-și expune produsele la Ziua Recoltei”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

[slideshow_deploy id=’19658′]