Primăria Lupeni nesocoteşte hotărârile de Consiliu. Au alocat 35.000 de lei pentru parcurile copiilor, dar edilii au “uitat” de bani

Primăria Municipiului Lupeni mimează doar interesul pentru cetăţeni. Nu-i pasă nici de legislaţia din domeniu, dacă ţinem cont de faptul că CL Lupeni adoptă hotărâri care mai apoi sunt trecute în uitare!

ros

Una dintre acestea face referire la locurile de joacă pentru copii, o problemă reclamată în repetate rânduri de părinţi şi bunici. Mobilierul este distrus, iar aceste spaţii s-au transformat în timp din locuri de distracţii pentru cei mici în adevărate capcane. După o serie de sesizări şi luări de poziţie, Consiliul Local Lupeni s-a urnit şi, în luna iunie, a adoptat o hotărâre prin care se alocau 35.000 de lei pentru reparaţii curente parcuri, zona verde şi mobilierul de joacă. În realitate, însă, edilii au cheltuit fix 4.500 de lei, nesocotind hotărârea legislativului local. Situaţia a fost prezentată de consilierul local Cristian Roşu care a făcut chiar şi o interpelare în şedinţa de consiliu local pentru a afla realitatea. “La inceputul verii, în luna iunie, Consiliul Local Lupeni a votat alocarea sumei de 35.000 de lei pentru reparaţii curente parcuri, zona verde, mobilierul de joacă, etc .Vă readuc aminte că hotărârile Consiliului Local sunt obligatorii de pus în practică pentru Primărie! Văzând că până la sfârşitul verii nu s-au făcut reparaţiile necesare, printr-o interpelare în şedinţa de Consiliu Local şi printr-o solicitare scrisă, am cerut lămuriri pe această temă. Va ataşez răspunsul primit deoarece trebuie să ştiţi tot ce se întâmplă cu banii dumneavoastră. Astfel, găsiţi un răspuns la întrebarea de ce parcurile din Lupeni nu sunt amenajate şi mobilierul de joacă prezintă un real pericol pentru copiii care-l utilizează”, a postat pe pagina sa de Facebook Cristian Roşu.

 

 

[slideshow_deploy id=’17450′]