Rezerviștii militari din Hunedoara au marcat 10 ani de existență a asociației ”Sarmizegetusa”

Sâmbătă, 17 octombrie 2015 – premergător Zilei Armatei – în sala Europa de la Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara – a avut loc adunarea aniversară solemnă prilejuită de împlinirea unui deceniu de funcționare ca structură asociativă a filialei județene Hunedoara ”SARMIZEGETUSA” a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere ”ALEXANDRU IOAN CUZA”.

armata2

armata12Cu această ocazie a fost editat și un album cu activitățile desfășurate de cadrele militare în rezervă și retragere din localitățile Deva, Brad, Orăștie, Hunedoara, Hațeg și Valea Jiului unde sunt constituite structuri asociative, în ultimii 10 ani.

armata10La această festivitate, alături de rezerviști au participat invitați din partea Consiliului Județean, Prefecturii, Primăriei Deva, Episcopiei Devei și Hunedoarei, Centrului Militar Hunedoara și Gorj, Batalionului 53 geniu Deva, președinții filialelor județene Gorj, Mehedinți, Sibiu și Mureș, președintele veteranilor de război și mass-media.

Din partea structurii centrale a participat generalul (r) Victor Constanda- vicepreședinte.

Aprecierile invitaților au fost înscrise în CARTEA DE ONOARE. Participanții au primit albumul și o diplomă aniversară. Activitatea s-a încheiat cu o masă camaraderească la Cercul Militar Deva.armata1

[slideshow_deploy id=’19869′]