Ce lucrări vor fi realizate la gara din Petroşani?

 

Sala de aşteptare a gării din Petroşani va fi igienizată şi totodată se va amenaja un grup sanitar. Până acum călătorii nu aveau decât să aştepte în frig şi asta pentru că sala de aşteptare era închisă, iar nevoile fiziologice le făceau…prin boscheţi. Dacă spusele celor de la Ministerul Transporturilor se vor adeveri atunci călătorii vor avea sală de aşteptare şi grup sanitar.

123-800x445

“Sucursala Regională CF Timişoara va lua măsuri de amenajare şi igienizare a sălii de aşteptare din staţia CF Petroşani, după cum urmează: realizarea lucrărilor de instalare a unei microcentrale electrice, în clădirea în care se va amenaja sala de aştetare, pentru asigurarea încălzirii pe timp de iarnă, efectuarea de lucrări pentru amenajarea unui grup sanitar corespunzător, în unul din spaţiile disponibile ale clădirii de călători a staţiei CF Petroşani”, se arată în documentele Ministerului Transporturilor.

Aflată într-o avansată stare de degradare, Staţia CFR Petroşani ar avea nevoie de un program urgent de reabilitare, însă nimeni de la nivel de decizie nu pare interesat să finanţeze o astfel de lucrare. Prin 2013 Ministerul Transporturilor a anunţat că nu sunt bani.

 

[slideshow_deploy id=’19661′]