PESTE 100 DE LOCURI DE MUNCĂ PENTRU DEVENI

Astăzi Agenția Locală din municipiul Deva a organizat bursa locurilor de muncă. La nivelul județului s-a organizat în cele trei agenții, respectiv Hunedoara, Petroșani și Deva. Bursa a fost organizată din cauză că mulți agenți economici au nevoie de forță de muncă, oferind peste 100 de locuri de muncă.

9f3520091b544a7b87abf36a52d5fdac

 

Această bursă nu are un  anumit specific, fiind dedicată tuturor vârstelor. Angajatorii au oferit posturi de la spălător auto, șofer sau lăcătuș la economist, chimist sau inginer IT, iar fluctuația de oameni interesați nu a fost una mică.

“Am avut solicitari de la angajatori. Bursa este dedicată pentru toată lumea și am avut confirmați cel puțin 17 angajatori care oferă aproximativ 114 locuri de muncă.”a declarat directorul executiv AJOFM Hunedoara, Alin Nicolae Fara.

La aceasta ediție a bursei locurilor de munca au fost și deținuții penitenciarului Bârcea, pentru a-și face o viziune pentru viitor.

 “La aceasta bursa a participat un grup de deținuți de la penitenciarul Bârcea, care sunt pe ultima sută de metri a detenției. Vor vedea ce se întâmplă la o mediere a muncii și să-și croiască o viziune pentru zilele următoare.”  a adăugat directorul AJOFM Hunedoara

Înacest moment, în județul Hunedoara sunt 910 locuri de muncă vacante și circa 3.300 de șomeri indemnizați. Odată cu organizarea acestor burse, se dorește un grad cât mai mare al populației active la nivelul județului.

[slideshow_deploy id=’13837′]