Disponibilizările, cadou pentru angajaţii CEH

Buget pentru disponibilizări la CEH. Ministerul Energiei a aprobat bugetul asigurărilor de şomaj aferent Complexului Energetic Hunedoara pentru persoanele ce urmează a fi disponibilizate.

pizap.com14461904615931

“Prin Planul de disponibilizare ca urmare a restructurării, reorganizării şi eficientizării Societăţii Complexul Energetic Hunedoara S.A. se propune disponibilizarea a 341 de salariaţi. Concedierea colectivă va avea loc într-o singură etapă, începând cu data de 1 decemebrie 2015”,  se arată în documentele Ministerului Energiei.

Motivul care a condus la necesitatea disponibilizării de personal este eficientizarea activităţii acestei societăţi ţinând cont de actuala conjunctură economico-financiară a societăţii. Astfel, s-au evidenţiat o serie de factori care au influenţat rezultatele societăţii în perioada 2012 – 2014, dintre care scăderea consumului brut de energie electrică sub impactul crizei economice şi al contractării sectorului industrial, reducerea preţurilor medii de vânzare a energiei electrice la producător pe principalele componente ale pieţei angro de energie.

[slideshow_deploy id=’17330′]