VEȘTI BUNE/Expiră restricţiile pe DN 7A, în zona Jieţ

Expiră restricţiile de circulaţie pe Jieţ. Duminică, 15 noiembrie, pe Jieţ nu vor mai fi impuse restricţii de circulaţie pentru conducătorii auto. Mai mult decât atât, au fost reabilitate şi podurile, iar o mică porţiune din drum a fost asfaltată.

6512

 

“Pe Jieţ se lucrează au fost terminate toate podurile şi podeţele. S-a lucrat la stratul de nivelare şi s-a cilindrat zona, iar acum se lucrează la zidurile de sprijin şi se lărgeşte drumul de la Chei în sus. Nu vor mai fi restricţii pentru că la lucrările ce se efectuează acum nu este nevoie”, a Ioan Tudor, şeful CNADNR Gorj.

Firma constructoare are la dispoziţie doi ani pentru a finaliza lucrările la drumul care a fost afectat anul trecut de inundaţii. Lucrările se vorderula pe ruta Jieţ – limită cu judeţul Vâlcea.  Drumul face legătura cu județul Vâlcea, ori cu Transalpina, iar din cauza stadiului avansat de degradare, este practicabil doar vara și iarna, cei care se încumetă pot merge doar cu mașini 4×4. reabilitarea drumului cuprinde și porțiunea spre Petroșani, care stă acum să se prăbușească, dar și tronsonul ce duce spre stațiunea de schi Transalpina, prin Cheile Jiețului.

[slideshow_deploy id=’24093′]