Medic din Uricani, vinovat de un accident mortal. A fugit de la fața locului

Un medic primar, angajat al Spitalului Uricani, a accidentat mortal un pieton care își făcea nevoile, pe marginea unui drum național din Bengești Ciocadia. După ce a scăpat mașina de sub control și a lovit pietonul, medicul a părăsit locul evenimentului, fiind găsit de polițiști pe raza comunei Scoarța.

medic

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au fost sesizaţi joi dimineața despre faptul că pe DN 67, localitatea Bengeşti Ciocadia, s-a produs un accident rutier soldat cu victime. Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că Dobrescu Costin, un bărbat, de 61 de ani, din oraşul Uricani, judeţul Hunedoara, (de profesie medic primar n.red.) în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, localitatea Bengeşti Ciocadia, a părăsit partea carosabilă şi a accidentat mortal un alt bărbat, de 55 de ani, din comuna Albeni. Potrivit martorilor, victima își făcea nevoile pe marginea drumului. „Ulterior, șoferul vinovat a părăsit locul accidentului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor”, a spus Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj.

accd-medic-uricani

Medic angajat la Uricani

Doctorul Costin Dobrescu este angajat al Spitalului din Uricani și se ocupă și de verificarea medicală a polițiștilor locali din localitate. Joi dimineața, după ce a accidentat mortal un pieton, deși este medic de profesie, nu a anunțat nici poliția, nici ambulanța. Doctorul Dobrescu a părăsit locul accidentului și a fost depistat de oamenii legii la Scoarța, pe raza satului Colibași. Aici, medicul le-a spus polițiștilor că nu a lovit pe nimeni și că mașina și-a accidentat-o într-un șanț. Potrivit polițiștilor, Costin Dobrescu a spus că nu a lovit niciun pieton, „nu am simțit că am lovit pe cineva, am intrat cu mașina în șanț”. Acesta va fi cercetat penal.

Sursa:https://www.gorj-domino.ro/

[slideshow_deploy id=’17450′]