Dosar penal pentru furt de cărbune

Ofițerul de serviciu din cadrul Poliției municipiului Petroșani a fost sesizat de către un agent de securitate ce asigura paza E.M. Livezeni, cum că, în seara zilei de 20.11.2015, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla în zona de patrulare din incinta E.M. Livezeni, a observat o dubă de culoare albă  staționată lângă banda de steril, din care au coborât mai multe persoane.

Saci-carbune-660x330-640x405

Unul dintre  suspecți l-a amenințat cu acte de violenţă, după care au sustras aproximativ 50 saci cu cărbune, timp în care una dintre persoanele implicate a stat lângă agentul de pază, pentru ca acesta să nu poată apela numărul de urgenţă 112 sau să îşi cheme colegii în ajutor.

” În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  tâlhărie, iar în urma cercetărilor, poliţiştii petroşăneni au reuşit, la scurt timp de la primirea sesizării să îi identifice pe prezumtivii autori ai faptei.   Faţă de cei doi suspecţi, în vârstă de 19 şi, respectiv 29 de ani, din municipiul Petroşani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca, în data de 23.11.2015, să fie  prezentați Judecătoriei Petroșani cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. Totodată, poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării celorlalţi participaţi la comiterea faptei.”, declară reprezentanții IPJ Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’19869′]



« (Știre anterioară)