Strângere de fonduri pentru Fabiani

Acţiune caritabilă pentru Fabiani. Casa ProUrbis a renunţat la Fabrica lui Moş Crăciun şi va organiza un spectacol caritabil pentru micuţul pianist care a rămas orfan, după ce mama lui a fost ucisă de un şofer teribilist pe trecerea de pietoni.

fab

“Am înlocuit “Fabrica lui Moş Crăciun” cu o activitate caritabilă care va fi axată pe ajutorarea unui copil excepţional, un elev al Petroşaniului cu calităţi şi talente deosebite. Este vorba despre Fabiani Prcsina. Va fi un spectacol denumit  “Fabiani şi prietenii lui”, spectacolul va fi în ziua de 14 decembrie. Intrarea va fi pe bază de bilete şi banii adunaţi vor fi daţi acestui copil, pe care îi va folosi pentru viitoarele deplasări interne şi internaţionale”,  a declarat Eduard Wersanski, preşedintele Casa ProUrbis.

Totodată, cei prezenţi la eveniment vor fi încântaţi de acordurile magice pe care degetele micuţului pianist le articulează pe clapele pianului. Copilul a rămas orfan în 17 aprilie 2014, când mama sa a fost ucisă de o maşină în timp ce se îndrepta către gara din Petroşani.

 

[slideshow_deploy id=’17636′]