Investiţie de 9 milioane de lei, nefolosită din cauza birocraţiei

Ambulatoriul de la Petrila nu va fi dat în folosinţă anul acesta. Cum birocraţia îngroapă România se dovedeşte în fiecare zi, iar autorităţile petrilene nu fac excepţie. Din cauza unor avize care întârzie, cabinetele medicale din cadrul ambulatoriului rămân fără pacienţi.

dupa-doi-ani-ambulatoriul-din-petrila-primeste-finantare1366896113

“Suntem în întârziere din cauza autorizațiilor pe care trebuie să le obținem. În principal este vorba de aparatura din cadrul cabinetului de radiologie” susţin reprezentanţii administraţiei locale de la Petrila.

Administraţia locală de la Petrila a dorit prin acest proiect extinderea serviciilor oferite populatiei in cadrul ambulatoriului integrat  din orasul Petrila in alte specializari medicale necesare şi crearea conditiilor corespunzatoare pentru oferirea de servicii de asistenta medicala specializata esentiale pentru cetatenii din orasul Petrila. Rezultatele obţinute în urma investiţiei sunt 11 cabinete amenajate in cladirea ambulatoriului conform standardelor si normelor in vigoare, 77 echipamente medicale şi cresterea numarului de persoane care beneficiaza de ambulatoriu reabilitat si  modernizat. Valoarea totală a proiectului este de 9,763,680.03 LEI

[slideshow_deploy id=’13836′]