Educaţie în frig

Ministerul Educaţiei nu s-a alarmat când elevii din 12 şcoli petroşănene au îngheţat în clase. În urmă cu mai bine de o lună de zile, senatorul Haralambie Vochiţoiu atrăgea atenţia, fostului Guvern, cu privire la situaţia cu care se confruntă unităţile de învăţământ din Petroşani din cauza Complexului Energetic Hunedoara care face alba-neagra cu furnizarea agentului termic. Răspunsul primit de la ministerul Educaţiei, pe lângă faptul că vine târziu, îi aşează pe elevi în nişte statistici.

scoala-frig-820x300

“La data de 15.10.2015, dintr-un total de 284 de unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţul Hunedoara, 12 unităţi branşate la sistemul de termoficare al municipiului Petroşani, nu beneficiau de încălzire”, se arată în răspunsul oferit senatorului de fostul ministru al Educaţiei, Sorin Câmpeanu.

Faptul că elevii din 12 şcoli petroşănene îngheţau în clase nu era nimic alarmant pentru reprezentanţii ministerului Educaţiei de la acea vreme.

Trecând peste acest aspect, acelaşi fost minsitru subliniază că agentul termic a pornit în data de 26 octombrie şi că municipalitatea va monta centrale pe gaz.

[slideshow_deploy id=’13837′]