PROGRAM SPECIAL DE SĂRBĂTORI LA SERVICIUL DE PAȘAPOARTE

Pentru a preîntâmpina aglomerația generată de numărul mare de cereri de eliberare a paşapoartelor în perioada sărbătorilor de iarnă, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Hunedoara îşi va axa toată activitatea pe ghişeele de la sediul serviciului, situat în municipiul Deva (Deva, b-dul Decebal, bl. P mezanin, cod 330.020 – Telefoane: 0254 – 223 . 355 / 0354 – 802 . 599 Fax. 0254 – 234 . 868, e-mail  pasapoarte@prefecturahunedoara.ro).

pasapoarte

Conform procedurii privind preluarea offline a cererilor de pașaport electronic simplu sa CRDS și eliberarea pașapoartelor electronice simple sau CRDS care au fost personalizate cu date preluate offline, datele preluate trebuie introduse în aplicația online a doua zi de la preluare, fapt care nu poate fi asigurat, având în vedere că zilele de 25 decembrie și 1 ianuare sunt zile libere.

În acest sens, în zilele de 24 şi 31 decembrie 2015 Punctul de lucru din Petroşani nu va fi funcţional, cetăţenii din Valea Jiului care doresc să depună cereri pentru eliberarea paşapoartelor electronice în aceste zile o pot face în data de 17 decembrie la Punctul de lucru din Petroșani, iar în restul intervalului la ghişeele de la sediul serviciului din municipiul Deva.

[slideshow_deploy id=’13835′]



(Următoarea știre) »