ApaServ a câştigat procesul cu Apele Române

ApaServ Valea Jiului a scăpat de plata a peste un milion de euro după ce a contestat în instanţă penalităţile de întârziere facturate de cei de la Apele Române.

12395264_1123619314324418_171247112_n

 

Vorbim despre sumele calculate pentru datoriile istorice ale societăţii, care datau de ani de zile şi pe care ApaServ le-a preluat la înfiinţare, datorii de peste 12,5 milioane de lei noi. Un proces care s-a întins pe parcurul mai multor luni şi care, în cele din urmă a  fost câştigat de operatorul de apă din Valea Jiului, care a ales să meargă pe mâna propriilor angajaţi din Compartimentul Juridic, după ce avocaţii au cerut  prea mulţi bani pentru a reprezenta firma în această cauză şi fără să dea garanţii că vor convinge judecătorii că dreptatea este de partea ApaServ. „Am avut un proces cu Apele Române, de 48 de miliarde de lei. Avocaţii cereau bani mulţi şi fără a garanta, aşa că am mers pe mâna oamenilor noştri şi anul trecut, tot în luna decembrie, am câştigat la Tribunalul Hunedoara în prima instanţă. Ieri (miercuri – n.r.), şi Curtea de Apel Alba Iulia ne-a dat câştig de cauză, şi ApaServ a câştigat pocesul cu Apele Române”,a  declarat Costel Avram, directorul SC ApaServ Valea Jiului SA.

De precizat că pentru suma restantă, în valoare de peste 12,5milioane de lei, s-au aplicat penalităţi de întârziere,asta deşi ApaServ a încheiat un angajament de plată.

[slideshow_deploy id=’17636′]