Regal de colinde la Petroşani

Coruri de colindători au poposit la Primăria Petroşani. Cu o săptămână înaintea sărbătorilor de Crăciun, autorităţile locale de la Petroşani au vrut să le facă un cadou spiritual petroşănenilor şi la fel ca de şase ani încoace, primăria s-a transformat în sală de spectacol. Aici au fost mai multe grupuri care le-au colindat celor prezenţi.

IMAG1756

“Este a şasea ediţie a Festivalului Colindelor. Vă mulţumesc din tot sufletul, tuturor celor care sunt slujitori ai lui Dumnezeu pentru tot ceea ce fac pentru noi. Am ţinut să organizăm şi în acest an festivalul. Vă mulţumesc că sunteţi aici, dar şi pentru modul în care v-aţi dedicat viaţa”, le-a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani celor prezenţi la acţiune.

Corul Educatoarelor, Corul Bisericii ortodoxe „Sfânta Varvara”, Grupul coral de la Biserica Catolică „Sfânta Varvara” Petroşani, Corul Bisericii Creştine Baptiste Golgota, Corul Bisericii ortodoxe „Sfânta Treime” Petroşani, dar şi alţii i-au colindat şi le-au urat celor prezenţi.

[slideshow_deploy id=’20328′](Următoarea știre) »