Campionii României, premiaţi la Lupeni

3000 de lei pentru premierea echipei de fotbal – tenis a Clubului Sportiv Comexim – R Lupeni. Municipalitatea de la Lupeni va răsplăti sportivii care au obţinut rezultate deosebite la competiţiile la care au participat. Pentru asta consilierii locali au aprobat alocarea sumei de 3000 de lei.

11-x-2-fotbal-tenis-2

“Precizez că atât antrenorul cât şi sportivii Gherghel Anamaria, Lica Mariana, Rizescu Ana Maria, Bivolaru Letiţia, Lica David, Pufu Darius, Popovici Daniel, Pobirci Raul şi Vornicu Răzvan, componenţi ai echipei naţionale a României sunt din Lupeni. Rezultatele obţinute la Campionatul European unde au participat echipe naţionale din 17 ţări sunt excepţionale, România câştigând titlul de Campioană a Europei, cât şi titluri individuale de campioni europeni la simplu, triplu, dublu mixt, triplu mixt, atât la seniori cât şi la juniori”, se arată în proiectul de hotărâre iniţiat de consilierul local, Cristian Roşu.

Echipa nationala a Romaniei a reusit sa se impuna in fata adversarilor din Ungaria, Franta, Moldova, Croatia, Albania, N.Cipru, Turcia, Georgia, Spania, Danemarca, Slovacia, Macedonia, Azerbaijan, Italia si Rusia, castigand medalie de aur la toate probele (simplu, dublu si triplu) si categoriile (seniori, senioare, juniori masculin, U21, mixt) disputate  la Campionatul European de Fotbal Tenis.

Foto:hunedoaraplus.ro

[slideshow_deploy id=’17450′]