Aşteptaţi la ghişeul de taxe şi impozite locale

Contribuabilii din Valea Jiului sunt aşteptaţi să treacă pragul Serviciilor de Impozite şi taxe Locale începând de săptămâna viitoare. Atunci se dă startul plăţilor taxelor şi impozitelor locale. Petrilenii pot plăti taxele şi impozitele locale începând cu data de 11 ianuarie. Ghişeul Serviciului de Taxe şi Impozite Locale de la Petrila se deschide săptămâna viitoare.

646x404

“De săptămâna viitoare, de luni se pot plăti taxele locale. La Petrila nu se va mări nicio taxă. De când sunt eu primar nu am majorat taxele locale. Am majorat doar atunci când ni s-a impus prin decizii de la Bucureşti”, a declarat Ilie Păducel, primarul oraşului Petrila.

Şi la Petroşani tot de săptămâna viitoare se vor încasa taxele şi impozitele locale, iar la Lupeni contribuabilii sunt aşteptaţi la ghişeu începând cu ziua de 14 ianuarie.

Potrivit edilului, la Petrila, peste 93% dintre contribuabili şi-au achitat dările la bugetul local. Primii care sosesc la ghişeu sunt pensionarii care vor să se asigure că nu au restanţe şi în plus beneficiază de reducerea de 10 procente.

[slideshow_deploy id=’13836′]

 



(Următoarea știre) »