Adrian Jurca contestă insolvenţa CEH. Sindicalistul cere garanţii pentru salariaţi

Contestă insolvenţa CEH. Liderul de sindicat, Adrian Jurca, este decis să conteste decizia judecătorilor de la Tribunalul Hunedoara prin care s-a admis intrarea în insolvenţă a Complexului Energetic Hunedoara.

pizap.com14522413870311

“Sindicatul Noroc Bun (sprijinit logistic de organizația federativă la care suntem afiliați -Sindicatul Național Petrom Energie) a fost singura organizație care a depus contestație la cererea CEH de intrare în insolvență. Vom interveni și la Curtea de Apel Alba Iulia și la alte instanțe așa cum prevede legea. Scopul nostru este obținerea unor garanții pentru protecția socială a angajaților în cazul unui faliment al CEH, așa cum prevede Legea Minelor. Este o luptă grea și costisitoare, dar asta nu înseamnă că vom ceda. Cât mai există o cale de atac o vom folosi”,  susţine Adrian Jurca.

Acesta a depus şi o intervenţie la Tribunalul Hunedoara prin care solicita instanţei să nu admită deschiderea procedurii de insolvenţă a Complexului Energetic Hunedoara. Magistraţii au respins cererea acestuia.

“Respinge cererea de intervenţie în interes propriu formulată de Sindicatul „Noroc Bun”, faţă de cererea debitoarei Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA de deschidere a procedurii insolvenţei”, a mai precizat sursa citată.

[slideshow_deploy id=’24093′]

 



« (Știre anterioară)