Condamnat pentru tâlhărie, a vrut să fugă din ţară

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Petroşani, a înceract să-şi piardă urma, în străinătate, după ce a fost condamnat la închisoare pentru tâlhărie.
89571_1

Bărbatul, care avea de executat o pedeapsă de 4 ani de închisoare, a fost prins de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad pe raza localității Nădlac, județul Arad și încarcerat în Penitenciarul Arad.
Potrivit Poliţiei Române, în ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 197 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.
În perioada 8 – 14 ianuarie a.c., poliţiştii din întreaga ţară au depistat 103 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 71 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni. De asemenea, au fost depistate 94 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 75 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 12 aveau mandate de arestare preventivă, 2 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar în 5 situaţii existau emise sentinţe penale de internare.

[slideshow_deploy id=’19869′]