Valea Jiului, cu mari probleme

 

Problemele din Valea Jiului durează de mai bine de 25 de ani şi încă nu s-a găsit o rezolvare pentru ele. Aceasta este părerea consilierilor judeţeni care consideră că zona a fost vitregită, indiferent de Guvern.

valea-jiuluI

“Valea Jiului reprezintă o zonă aparte a județului, cu mari probleme și din păcate, aceste probleme nu au fost rezolvate de peste un sfert de veac încoace din păcate spun, pentru că toți cei care au guvernat România, atât la nivel central cât și la nivel local, județean nu au fost preocupați să rezolve problemele sociale în primul rând ale Văii Jiului”,  a spus consilierul judeţean Ioan Hirghiduş.

Valea Jiului va avea, în continuare, susţinerea consilierilor judeţeni, prin votul cărora aici vor ajunge diferite sume de bani pentru continuarea unor proiecte.

“Ați adus în discuție problemele deosebite din Valea Jiului și lipsa de viziune a autorităților pe parcursul ultimilor ani post-decembriști, aici e problema mai mare, în zona asta. Sper că ați remarcat că ne-am îndreptat atenția în privința unor investiții masive în Valea Jiului atât în ultimii ani cât mai ales în anul 2015, și alocările bugetare către Valea Jiului au fost sporite prin votul dumneavoastră. Vă asigur că în continuare o să vă propun să continuăm aceste investiții să le finalizăm și aici mă refer la drumul spre Parâng, mă refer la alocarea pe care am dat-o, am avut-o către municipiul Petroșani pentru modernizarea drumului național 66 acea șosea de centură care are nevoie de atenție și cred că vom reuși să echilibrăm din punctul acesta de vedere al investițiilor viitoare care le vom face în Valea Jiului de la Uricani până la Petroșani sau până la Petrila, până la Cimpa acolo unde vom avea posibilitatea”,  a mai subliniat David.

[slideshow_deploy id=’22083′]

 

 



(Următoarea știre) »