Opoziţia Gerom International, respinsă de Tribunalul Hunedoara

 

Reprezentanţii Gerom Internaţional nu au convins magistraţii, astfel că opoziţia formulată la dosarul de insolvenţă al Complexului Energetic Hunedoara a fost respinsă.

pizap.com14543594058531

Hotărârea pronunţată marţi de judecătorul de caz nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel, la Curtea de Apel Alba Iulia. „Respinge opoziţia formulată de creditoarea SC GEROM INTERNAŢIONAL SA în contradictoriu cu debitorul Complexul Energetic Hunedoara SA şi administratorul judiciar Casa de Insolvenţă GMC SPRL . Cu apel în 7 zile de la publicare în BPI. Cererea se depune la Tribunalul Hunedoara”, se arată în minuta sentinţei.

De precizat că reprezentanţii Gerom Internaţional au formulat şi o plângere penală, îi acuză pe reprezentanţii Complexului Energetic Hunedoara că au introdus cu rea credinţă cererea de declarare a insolvenţei şi asta doar pentru a bloca acţiunile creditorilor care, la rândul lor, cereau insolvenţa în instanţă. Pe de altă parte, aceştia pretind că, în baza contractelor încheiate între părţi, furnizorii sau prestatorii sunt obligaţi în continuare, potrivit legii şi a clauzelor contractuale, să furnizeze produsele şi să presteze servicii către CEH, nefiind, însă, asigurată plata sumelor restante, cei de la Gerom International spun că urmarea imediată va fi intrarea în faliment a principalilor creditori ai CEH.

[slideshow_deploy id=’19869′]

 



(Următoarea știre) »