Piticii se întrec la Straja

Competiţia destinată exclusiv copiilor se află la ediţia cu numărul 13, fiind una dintre cele mai vechi întreceri din staţiunea din Vestul Văii Jiului.

 

Sute de copiii iubitori de schi vor lua startul în acest week-end, la Straja, pe pârtia de schi, la Cupa Bamby, iar organizatorii pun la bătaie numeroase premii. Ca de obicei nici un copil aliniat la linia de start, indiferent de locul obţinut în concurs, nu va pleca supărat susţin organizatorii întrecerii care dă startul „Serbărilor Zăpezii”. Vedetele întrecerii vor fi copiii iar manifestările dedicate lor vor mai cuprinde şi alte întreceri cum ar fi Cupa Baloo ori Festivalul Oamenilor de Zăpadă.

„La început erau câte 20 de copii, dar an de an au venit mai mulţi şi am ajuns să avem câteva sute de concurenţi din toată ţara. Pentru noi este o mare bucurie şi acest lucru înseamnă că Straja este din ce în ce mai căutată în România. Pe de altă parte, în fiecare week-end vom organiza câte ceva pentru a atrage turişti”, spun organizatorii evenimentului.

 

[slideshow_deploy id=’27028′]