Ex-senatorul Cosmin Nicula, dat jos de un consilier local

 
Consilierul local PSD Viorel Pascu a  făcut numeroase demersuri pentru a  coborî bannerul imens al ex-senatorului PSD Cosmin Nicula de pe o clădire situată în zona industrială Livezeni, dar fără rezultat. Aşa că a luat problema în propriile mâini şi astăzi afişul electoral a fost dat jos.
cosmin-nicula.vwnfs809qu
 
 Afişul electoral a fost urcat acolo în timpul campaniei pentru alegerile parlamentare din toamna anului 2012 şi, timp de aproape 4 ani acolo a rămas, în ciuda demersurilor făcute de consilierul Viorel Pascu. „Am intervenit şi în cadrul organizaţiei locale de câteva ori, am sunat şi mai sus, pentru că nu vroiam să afecteze imaginea partidului. Bannerul lui Cosmin Nicula a trecut şi prin campania pentru europarlamentare şi prin cea pentru elegerile prezidenţiale… Demersurile întreprinse de mine nu au avut rezultat şi atunci am decis să rezolv această problemă prin forţe proprii. Am fost sprijinit şi de oameni de afaceri, pentru că eu nu aveam utilajele necesare să dau jos acel banner electoral” , a declarat Viorel Pascu.
De precizat că social – democratul Cosmin Nicula a ajuns în Parlament în anul 2004, ca deputat din partea PSD. În 2008, a candidat pentru un post de senator şi a şi câştigat, iar în decembrie 2011 a fost ales Secretar al Biroului Permanent al Senatului. Şi-a păstrat fotoliul de senator şi în urma alegerilor din 2012 şi a  fost numit chiar  preşedinte al Comisiei pentru buget şi finanţe. În iunie 2014 a părăsit scena politică, fiind numit vicepreşedinte al Curţii de Conturi a României.
De precizat că Viorel Pascu nu este la prima acţiune de acest gen. În urmă cu un an a „scăpat” municipiul Petroşani de Victor Ponta. Sătul şi el să vadă că, deşi campania electorală s-a sfârşit de mult, alegerile pentru funcţia de Preşedinte au trecut de asemenea, dar Victor Ponta este de neclintit de pe stâlpi. Aşa că alesul local a luat fiecare stâlp în parte şi l-a curăţat, chiar dacă asta a însemnat o muncă titanică. În total fix 180! „Vă spun sincer că aveam conştiinţa încărcată. Sunt iniţiatorul proiectului <<Grijă, atitudine şi respect pentru oraşul tău>> şi îmi era ruşine de mine să nu fac gestul acesta”, a declarat la vremea respectivă Viorel Pascu.
 [slideshow_deploy id=’20328′]