Expertiză de 150 de mii de lei pentru lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva

 

CNADNR a anunţat că a semnat un contract de expertiză tehnică în valoare de 133.100 de lei, fără TVA, pentru lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva, urmând să obţină date despre calitatea execuţiei acestei porţiuni.

actualitatea-autostrada-lugoj-deva-004

Compania a semnat contractul cu firma Geotesting C.I. SRL, valoarea acestuia fiind de 133.100 de lei fără TVA, iar durata de două luni.

Potrivit directorului general al CNADNR, Cătălin Homor, decizia de a contracta expertiza a venit în urma experienţei cu lotul 3 al autostrăzii Sibiu-Orăştie, unde drumul a fost afectat de alunecări de teren.

„După experienţa cu lotul 3 al autostrăzii Sibiu-Orăştie, am hotărât ca pentru lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva, km 27+620 – km 56+220, să facem o expertiză tehnică în măsură să ne dea date exacte asupra execuţiei şi calităţii acestui lot. Aşteptăm detaliile expertizei, astfel încât să putem lua deciziile cele mai corecte şi mai bune pentru derularea într-un ritm susţinut a contractului, în vederea finalizării acestui lot”, arată sursa citată.

[slideshow_deploy id=’27028′]