Radu Sorin a început să achite daunele pentru Centrul de Informare Turistică

 

Pentru ca primăria să nu fie păgubită, profesorul universitar Radu Sorin a decis să achite din banii lui suma calculată drept daune aduse Centrului de Informare Turistică din Petroşani, ca urmare a accidentului de circulaţie produs în luna august 2015.

pizap.com14557950316801

În total, Radu Sorin are de plată peste 17.000 de lei, însă a stabilit un grafic de eşalonare a datoriei, pe care a şi început să o achite. „Am făcut o eşalonare şi am şi plătit prima rată, care a fost mai mare, respectiv de 3.700 de lei. Restul ratelor sunt de 1.500 de lei. Am luat legătura şi cu asiguratorul, pentru a recupera ulterior aceşti bani”, a declarat profesorul Radu Sorin.

Suma necesară acoperirii pagubelor a fost stabilită printr-un raport de evaluare, după ce s-a analizat situaţia în teren şi s-a stabilit că, în accident au fost distruse uşa, sistemul de alarmă, sistemul de incendiu, cel de supraveghere, dar şi un stâlp de susţinere. Potrivit raportului de expertiză, pagubele au fost calculate la peste 17.000 de lei, iar reparaţiile au fost efectuate tot de societatea care a construit Centrul de Informare Turistică.

[slideshow_deploy id=’19661′]