Şeful IPJ Huneodara a fost împuternicit la Centrul Chinologic Sibiu

 02-alba-liviu-dumitru10Comisarul şef Liviu Dumitru nu mai este şef la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, acesta fiind schimbat joi din funcţie.

Primele informaţii arată că Liviu Dumitru a fost împuternicit adjunct al șefului Centrului Chinologic de la Sibiu.

Liviu Dumitru a fost trimis de şefii Poliţiei Române la Centrul Chinologic din Sibiu de o perioadă de şase luni. Atribuţiile comisarului şef vor fi preluate de adjuncţii săi, comisarii şefi Marcel Zaharie şi Remus Sabău. Liviu Dumitru a fost unul dintre cei mai longevivi şefi de poliţie din ţară. A condus Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara din vara anului 2008.

În urmă cu o săptămână, Petre Tobă, ministrul de Interne a anunţat că a dispus efectuarea unui control în legătură cu incidentul din Straja, în care o tânără salvamontistă a fost lovită cu bestialitate de un interlop recidivist. „Am cerut Jandarmeriei și au fost efectuate cercetări disciplinare, iar luni a fost sesizat Parchetul Militar pentru a finaliza cercetările cu privire la această situație. Vizavi de implicarea sau neimplicarea Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara în gestionarea situației operative, am cerut inspectorului general al Poliției Române efectuarea unui control și la final sunt convins că va dispune măsurile necesare”, a declarat Petre Tobă la finalul ședinței de bilanț a activității Jandarmeriei pe anul 2015.

Reprezentanţii Poliţiei Române nu au făcut deocamdată niciun anunţ referitor la mutarea lui Liviu Dumitru.

[slideshow_deploy id=’19869′]