Incredibil. Salvamontista bătută de Palesică vrea să îşi retragă plângerea!

Un notar public din Lupeni a dat cărţile pe faţă şi a anunţat public că Miruna Inel, tânăra salvamontistă bătută până şi.a pierdut cunoştinţa de recidivistul Constantin Palesică, vrea să îşi retragă plângerea depusă împotriva agresorului.

„Nu pot crede: „prin prezenta îmi retrag plângerea formulată împotriva lui Palesică … cu privire la incidentul din data … din Straja…” Si totuşi am crezut, dar i-am invitat să părăsească biroul și să mearga unde vor pentru că, calculatorul meu refuză să scrie așa ceva. Reacția avocatului : „nu vrei să speli obrazul orașului !”. Uite că nu vreau să-l spăl”, a relatat Adrian Grigore Mărgineanu, notar în Lupeni. Dacă tânăra îşi retrage plângerea, Palesică are toate şansele să scape uşor, pentru că în ciuda loviturilor extrem de dure, tânăra nu a avut nevoie de o perioadă îndelungată de îngrijiri medicale.

De precizat că la această oră Constantin Palesică se află în arest preventiv ca urmare a agresiunii produse într-un bar din Straja în care victimă a fost tânăra salvamontistă Miruna Inel.

Pe numele lui Palesică au fost depuse trei plângeri pentru agresiune, însă Miruna a fost cel mai grav rănită.

 

 

[slideshow_deploy id=’13835′]