Descoperire macabră la Lupeni

ppppTrupul unui prunc a fost descoperit pe malul Jiului de Vest, pe raza municipiului Lupeni, iar polițiștii din localitate au intrat în alertă. Primele informații arată că ar fi vorba de un avorton, însă abia în urma necropsiei cadavrului se va putea stabili cu certitudine dacă este vorba de un făt născut mort, un avort spontan ori pruncucidere.
UPDATEAnchetatorii o caută pe femeia care a născut o fetiță și apoi a aruncat-o în Jiul de Vest, pe raza municipiului Lupeni. Medicii legiști vor stabili în ce condiții a murit copilul, însă polițiștii au întocmit un dosar penal pentru omor.
”Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată despre faptul că în râul Jiul de Vest se află cadavrul unui nou născut. În urma deplasării la fața locului a echipei operative, poliţiştii au stabilit că cele sesizate se confirmă, în albia râului Jiul de Vest, la o distanță de aproximativ 5 metri de malul sudic al acestuia fiind descoperit cadavrul unui nou născut de sex feminin. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului municipal Lupeni în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului, aspect în funcţie de care vor fi continuate cercetările. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere a nou-născutului săvârșită de către mamă”, a precizat subcomsiarul Bogdan Nițu din cadrul IPJ Hunedoara.
FOTO : Arhiva
[slideshow_deploy id=’24093′]