CLADIREA DIN ANINOASA CARE SE DOREA A FI UN CENTRULUI MEDICAL, AR PUTEA FI ANL

Daca anul trecut primarul orasului Aninoasa, Nicolae Dunca, a anuntat ca se va construi un centru medical de specialitate, acum se pare ca organizatia non-guvernamentala care dorea sa realizeze acest obiectiv nu poate accesa  fondurile necesare. 

aninoasa

Inital, primarul orasului, Nicolae Dunca, a dorit ca acel spatiu sa fie un bloc de locuinte pentru tineri, insa din cauza lipsei locurilor de munca acestia erau in imposibilitatea de a-si plati chiriile. Ulterior, un medic aninosean s-a gandit ca un centru medical de specialitate ar aduce numeroase beneficii acestei zone. Medicul a fost sustinut de edil, insa ideea nu poate fi materializata deocamdata din cauza lipsei finantarilor pentru astfel proiecte.

„Noi am tot pasuit acest ONG care dorea sa faca acest spital, dar din pacate pe Programul Operational Regional nu sunt finantari pentru astfel de proiecte. Incercam sa gasim o alta axa pe care am putea sa realizam acest proiect. Daca nu se va putea, vom da o hotarare de Consiliu Local sa reluam acest spatiu in proprietate si sa facem un proiect de locuinte pentru tineri.” a declarat primarul orasului Aninoasa, Nicolae Dunca.

ANL-ul va avea 60 de apartamente si va fi amenajat intr-o cladire aflata in paragina, a fostei mine din Aninoasa.

 [slideshow_deploy id=’27028′]