IN „SAPTAMANA ALTFEL” ELEVII VOR AVEA ACCES GRATUIT LA PARCO CAVALLI

In „saptamana astfel”, Asociatia Parco Cavalli ii asteapta pe elevi, dar si pe prescolari, la un curs gratuit de echitatie. Astfel, copiii se vor putea relaxa si vor invata cum sa interactioneze cu caii.

10405655_406106566196211_5472991721289164966_n

Parco Cavalli este destinat atat copiilor cu nevoi speciale, cat si iubitorilor de animale care doresc sa se relaxeze, sau sa ia lectii de echitatie. Astfel, presedintele parcului de calarie, Florin Vrabie, a afirmat ca in „saptamana altfel” elevii vor beneficia de o sedinta de zooterapie in mod gratuit.

„Voi merge la unitatile scolare pentru a vorbi cu directorii si profesorii, ca in „saptamana altfel” elevii  peste 12 ani sa vina la Parco Cavalli pentru a face un curs de echitatie gratuit. Intentionez sa vorbesc si la cateva gradinite sa vina cu copiii, pentru a fi plimbati cu caleasca.” a declarat pentru Avantul Liber presedintele Parco Cavalli, Florin Vrabie.

Călăria este un sport sănătos, care poate trata afecțiuni precum scolioza lombară, sciatica, cifoza, dar este și un ajutor pentru copiii care suferă de autism, retard mintal, depresie sau sindrom down. Totodata, hipoterapia are un rol important in dezvoltarea deprinderilor personale.

[slideshow_deploy id=’24093′]