ACCIDENT : Pieton rănit grav în Deva

Un devean, în vârstă de 41 de ani, a fost grav rănit, în cursul zilei de ieri , în urma unui accident care s-a produs  pe Calea Zarandului .

ambulanta_81023600-740x360

Potrivit IPJ Hunedoara, cauza evenimentului  rutier , a fost neacordarea de prioritate pieptonului , care s-a angajat în traversarea străzii, regulamentar, pe culoarea verde a semaforului.

”În  data de 02.03.2016, în jurul orei 06:30, un bărbat de 61 ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe Calea Zarandului, din municipiul Deva, dinspre Arad spre Sibiu, la intersecția semaforizată cu Strada Mihai Viteazu a virat la stânga, pe culoarea verde a semaforului electric, dar nu  i-a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 41 ani, din municipiul Deva, angajat regulamentar în traversarea străzii, pe culoarea verde a semaforului.

           În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă pietonului, iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”, declară reprezentanții IPJ Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’22083′]