GRIJA MARE!

Actiunile de dezinsectie efectuate in aceasta perioada a anului poate fi o noua metoda de inselatorie, cu atat mai mult cu cat aceste actiuni vor fi sporite din cauza eliminarii riscului de raspandire a virusului zika. Asadar, nu va lasati influentati de spusele celor care va vor bate la usa, pana nu aflati mai multe detalii despre acestia si firma pentru care lucreaza.

GRIJA

„In conditiile in care persoanele se prezinta a fi furnizori ale diferitelor activitati de dezinsectie, sau vanzatori ambulanti, sa nu le permita accesul in locuinta pana nu verifica cu atentie un act de identitate, sau o legitimatie. Pot solicita sprijinul altor vecini sau al presedintelui de bloc pentru ca este  posibil ca acele persoane sa nu fie bine intentionate si sa sustraga diverse bunuri si sume de bani.” a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu.

De retinut este faptul ca astfel de prestatori de servicii nu trebuie sa se prezinte la usa oamenilor fara a fi solicitati!

„Daca nu au solicitat astfel de actiuni de dezinsectie trebuie sa le puna intrebari suplimentare, pe langa verificarea actelor de identitate si a legitimatiilor de serviciu. Daca asociatia de locatari a solicitat acest lucru, atunci trebuie luata legatura cu presedintele de bloc pentru a confirma acest lucru. Daca exista un contract de prestari servicii si o chitanta cu suma platita, inseamana ca activitatea se desfasoara legal.” a mai spus sursa citata.

Politistii recomanda hunedorenilor sa nu se lase influentati de persoanele care apar la usa lor fara a fi solicitati si sa sune imediat la 112.

[slideshow_deploy id=’24093′]



(Următoarea știre) »