Două săptămâni de greva foamei. Adrian Sucilă nu vrea să renunţe!

Fostul poliţist Adrian Sucilă continuă greva foamei, protestând astfel împotriva sentinţei prin care a fost condamnat pentru act sexual cu un minor. Este de două săptămâni lângă sediul Judecătoriei Petroşani în refuz de hrană dar, paradoxal, nimeni nu l-a căutat dintre autorităţi pentrua discuta cu el.

95654e945ae0fb90886047a39528edac

Doar poliţiştii trec periodic pe la el să vadă, spun aceştia, dacă nu i s-a făcut rău. „Au fost cei de la Ambulanţă, parametrii sunt normali. Nu sunt probleme majore în afară de faptul că eu mă simt slăbit, aşa cum e un om în greva foamei… Am slăbit 5 – 6 kilograme în această perioadă, dar voi continua protestul. În mod normal, cred că procedural trebuia să se sesizeze cineva, să se întrebe <<ce face omul ăla acolo, de ce protestează?>>. Dar nu m-a întrebat nimeni, nimic. Probabil că au nişte parametrii aceste greve până vine să te întrebe cineva. Poliţia, într-adevăr, vine foarte des. Mi-au spus că vor să se asigure că nu îmi este rău. Poate vin şi din alte considerente”, a declarat Adrian Sucilă. Sucilă ca problema lui să ajungă la Preşedinţie şi al Primul Ministru, către care va trimite o petiţie. Nu ştie cât va mai rezista, dar spune că şi pe patul de spital va continua greva foamei. Voi sesiza, în perioada imediat următoare, printr-o petiţie scrisă, Prmul Ministru şi Preşedintele României, expunând întreaga problemă, aşa cum este ea, de la începutul judecăţii cu Ministerul de Interne, continuând cu această făcătură de dosar.

Voi continua protestul, dar nu cred că voi mai putea pentru mult timp aici. Dar, pentru dreptate orice se mertiă, niciun sacrificiu nu este prea mult. Conducerea IPJ nu m-a întrebat nimic, în afară de faptul că, probabil, au ordonat să vină aceşti poliţişti să mă supravegheze. Îmi sunt alături familia, prietenii şi chiar părţile din dosar”, a mai spus fostul poliţist.

[slideshow_deploy id=’17217′]