Victorie dublă pentru Jiul Petroşani

Sâmbătă, pe stadionul din Lunca Jiului, în faţa unui public mai numeros decât de obicei, Jiul Petroşani a trecut de  CNS Cetate II Deva cu scorul de 1-0 atât la juniori cât şi la seniori.

Jiul-Deva

Cei care au deschis spectacolul fotbalistic pe stadionul din Petroşani au fost juniorii. Aflaţi pe locul 2, în spatele devenilor, tinerii fostbalişti ai Jiului aveau nevoie neapărat de o victorie pentru a urca pe primul loc. Deşi a fost un meci echilibrat pe tot parcursul celor 90 de minute, cei care şi-au dorit mai mult vctoria au fost petroşenenii, aceştia reusind să se impună cu scorul de 1-0.

A venit apoi rândul seniorilor să intre în arenă şi să apere presitigiul clubului în faţa rivalei din capitala judeţului. Chiar dacă de această dată lupta s-a dus la polul opus al clasamentului, cei care s-au impus au fost tot fotbaliştii Jiului, prin golul lui Dan Pavel din minutul 83.

Victorie deplină şi bucurie meritată în curtea Jiului din Petroşani, într-un sezon cu rezultate remarcabile la nivel de juniori, însă mai puţin satisfăcătoare la nivelul echipei de seniori.

În aşteptarea unui investitor dornic să preia echipa şi rezultatele sunt pe măsură, asta în ciuda muncii unei mari familii care nu lasă tradiţia să se stingă.

[slideshow_deploy id=’30675′]