Toate şedinţele CL Petroşani au fost legale

Sute de hotătâri de consiliu local, niciuna atacată. Anul trecut, consilierii locali de la Petroşani au adoptat peste 300 de hotărâri. Mai exact, din cele 341 de hotătâri de consiliu local niciuna nu a fost atacată sau declarată nelegală de către Prefectura judeţului Hunedoara.

consiliul-local-petrosani1

Totodată, majoritatea hotărârilor au fost puse în aplicare, fiind doar câteva care sunt încă în curs de derulare. Acestea fac referire la concesionarea unor terenuri sau la activitatea Consiliului Consultativ Economic al municipiului Petroşani.

“Executia bugetară pe 2015 este o executie bună, nu avem datorii, nu avem incidente, mai mult decât atât nu am avut nici o hotărâre de consiliu contestată la Prefectură sau în contencios şi să pierdem, ceea ce înseamnă că aparatul primăriei şi-a făcut treaba din punct de vedere al legalităţii acestor hotărâri şi dumneavoastră din punct de vedere al oportunităţii”, spunea la sfârşitul anului trecut, primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Astfel, toate şedinţele de consiliu local de la Petroşani au fost legale şi aproape toate proiectele de hotătâre au fost duse la îndeplinire.

[slideshow_deploy id=’20328′]